Nieuwtjes

HV-OVM Avelgem heet je welkom op haar website

Afscheid

 

In het afgelopen jaar namen we afscheid van onderstaande geestesgenoten die zich voor onze OVM-afdeling hebben ingezet. Langs deze weg willen we onze steun betuigen

 

  • september 18 | Pierre Liviau, ex-secretaris
  • juli 18 | Gisette Pollez, echtgenote van ere-voorzitter Paul Platteau
  • mei 16 | Etienne Decraene, ex-bestuurslid

 

Zedenleer klas basisschool

 

Volg de laatste nieuwtjes op de facebook van de klas [KLIK HIER]

 

Weetjes - Atheneum

 

Prijs n-c zendeleer uitgereikt

 

Tom en Ann, de leerkracht zedenleer en het bestuur wensen hen met deze prijs nog veel succes toe in de stappen die zij/ hij hierna nog zullen zetten.

 

juli 2018 - Elise Voet

 

Elise Voet studeert af in ECMT en wordt getypeerd met termen als: vrijheid, verbondenheid, gelijkwaardigheid, verantwoordelijkheid en verdraagzaamheid. Deze waarden zijn voor het vrijzinnige, niet-confessionele denken heel belangrijk. Leerkrachten nc-zedenleer hopen dat hun leerlingen deze waarden na 6 jaar met een open en kritische geest inhoud kunnen geven. Elise is hierin met 100 % geslaagd.

 

juli 2017 - Glenn Ysenbaert

 

Glenn Ysenbaert woonachtig te Zwevegem en afgestudeerd in het zevende jaar Interieurinrichting ontving in naam van de Oudervereniging voor de Moraal een "prijs" voor de leerling n.c. zedenleer die gans het jaar met een uitzonderlijke interesse iedere les heeft gevolgd, geen enkel onderwerp of ook maar één discussie uit de weg ging, die steeds gerichte vragen gesteld heeft, die getuigden van een voortreffelijke houding én die de klas op een enthousiaste manier op sleeptouw nam.

 

Vermeldingswaardig bericht

 

Bezorg ons je bijdrage over zedenleer of ovm avelgem via mail

 

HV / OVM Avelgem

Achterhoek 17

Laatste maal bijgewerkt : 19 maart 2019 - Alle rechten voorbehouden aan HV-OVM Avelgem