Weetjes

HVV-OVM Avelgem heet je welkom op haar website

Weetjes - Atheneum

 

Prijs n-c zendeleer uitgereikt

 

Tom en Ann, de leerkracht zedenleer en het bestuur wensen hen met deze prijs nog veel succes toe in de stappen die zij/ hij hierna nog zullen zetten.

 

juli 2018 - Elise Voet

 

Elise Voet studeert af in ECMT en wordt getypeerd met termen als: vrijheid, verbondenheid, gelijkwaardigheid, verantwoordelijkheid en verdraagzaamheid. Deze waarden zijn voor het vrijzinnige, niet-confessionele denken heel belangrijk. Leerkrachten nc-zedenleer hopen dat hun leerlingen deze waarden na 6 jaar met een open en kritische geest inhoud kunnen geven. Elise is hierin met 100 % geslaagd.

 

juli 2017 - Glenn Ysenbaert

 

Glenn Ysenbaert woonachtig te Zwevegem en afgestudeerd in het zevende jaar Interieurinrichting ontving in naam van de Oudervereniging voor de Moraal een "prijs" voor de leerling n.c. zedenleer die gans het jaar met een uitzonderlijke interesse iedere les heeft gevolgd, geen enkel onderwerp of ook maar één discussie uit de weg ging, die steeds gerichte vragen gesteld heeft, die getuigden van een voortreffelijke houding én die de klas op een enthousiaste manier op sleeptouw nam.

 

Vermeldingswaardig bericht

 

Bezorg ons je bijdrage over zedenleer of ovm avelgem via mail

 

HVV / OVM Avelgem

Achterhoek 17

Laatste maal bijgewerkt : 22 juli 2018 - Alle rechten voorbehouden aan HVV-OVM Avelgem