Nieuwtjes

HV-OVM Avelgem heet je welkom op haar website

knutselen_2019
av_2018
museum_2018

Afscheid


In het afgelopen jaar namen we afscheid van onderstaande  geestesgenoten die zich voor onze OVM-afdeling hebben ingezet. Langs deze weg willen we  onze steun betuigen


   

  • september 18 | Pierre Liviau, ex-secretaris 
  • juli 18 |  Gisette Pollez, echtgenote van ere-voorzitter Paul Platteau
  • mei 16 |     Etienne Decraene, ex-bestuurslid


Zedenleer klas basisschool


Volg de laatste nieuwtjes op de facebook van de klas  [KLIK HIER]

 


Weetjes - Atheneum


Prijs n-c zendeleer uitgereikt


Tom en Ann, de leerkracht zedenleer en het bestuur wensen hen met deze prijs nog veel succes toe in de stappen die zij/ hij hierna nog zullen zetten.


juli 2019 - Mathias Gevaert


Mathias, je draagt de waarden van de vrijzinnigheid hoog in het vaandel: je bent kritisch tegenover de maatschappij en ook tegenover jezelf. Je durft jezelf in vraag stellen, je durft met open blik naar jezelf en naar de wereld kijken. Je luistert met belangstelling naar de mening van anderen en je draagt verantwoordelijkheid voor jezelf, voor de mensen om je heen en voor wat in de samenleving gebeurt.juli 2018 -  Elise Voet

Elise Voet studeert af in ECMT en wordt getypeerd met termen als:  vrijheid, verbondenheid, gelijkwaardigheid, verantwoordelijkheid en  verdraagzaamheid. Deze waarden zijn voor het vrijzinnige, niet-confessionele denken heel belangrijk. Leerkrachten nc-zedenleer hopen dat hun leerlingen deze waarden na 6 jaar met een open en kritische geest inhoud kunnen geven. Elise is hierin met  100 % geslaagd.


juli 2017 - Glenn Ysenbaert


Glenn Ysenbaert woonachtig te Zwevegem en afgestudeerd in het zevende jaar Interieurinrichting ontving in naam van de Oudervereniging voor de Moraal een "prijs" voor de leerling n.c. zedenleer die gans het jaar met een uitzonderlijke interesse iedere les heeft gevolgd,  geen enkel onderwerp of ook maar één discussie uit de weg ging, die steeds gerichte vragen gesteld heeft, die getuigden van een voortreffelijke houding én die de klas op een enthousiaste manier op sleeptouw nam.


 

Vermeldingswaardig bericht


Bezorg ons je bijdrage over zedenleer of ovm avelgem via mail


HV / OVM Avelgem

Achterhoek 17

8580 Avelgem

info[at]ovm-avelgem.be

Laatste maal bijgewerkt : 13augustus 2019 - Alle rechten voorbehouden aan HV-OVM Avelgem