Feest In Je Kot

HV-Ouders Avelgem heet je welkom op haar website

knutselen_2019
av_2018
museum_2018

Feest In Je Kot

Wegens de Covid-19-epidemie kunnen de lentefeesten en feesten vrijzinnige jeugd dit voorjaar niet plaats vinden. Voor de kinderen, maar ook voor de zussen en de broers, de ouders, de grootouders en wij organisatoren, is dit uiteraard een domper op de geplande feestvreugde.


Met het Humanistisch Verbond en deMens.nu onderzoeken we op welke manier we de feestelingen die dit voorjaar uit de boot vallen volgend schooljaar opnieuw kunnen laten aansluiten.


Maar omdat vrijzinnig humanisten in het hier en nu leven, en we niemand in de kou willen laten staan, bieden we vanaf woensdag 22 april 2020 alvast een heus digitaal feest aan: een feest in je kot!

Via feestelijke challenges staan de kinderen stil bij de betekenis van het opgroeien en verkennen ze hun talenten. We nodigen de kinderen én hun ouders ook uit om een lentefeest of feest vrijzinnige jeugd in het kot te vieren.

Doe mee  ... en maak hiervan leuke foto's en filmpjes en vergeet deze niet in te zenden voor 15 mei 2020 via deze website.


Afsluiten doen wij op vrijdag 15 mei 2020 om 19 uur met een virtueel kotfeest met Topradio-DJ Inspecteur Sempels live vanuit zijn woonkamer. Dan reiken ze ook de prijzen uit voor de leukste inzendingen van de feestelijke opdrachten.


Volgende editie


zondag 23 mei 2021

9h30  - Lentefeest - FVJGemeenschapscentrum Spikkerelle

Scheldelaan 6, Avelgem

Sfeerbeelden 

Je mag leuke foto's en filmpjes ook steeds extra sturen naar klaszl@bsdetoekomst.be of delen via facebookpagina  van OVM of "Zedenleerklas - Basisschool De Toekomst " zodat jullie klasgenootjes, de juf en wij  ook jullie "kot"-fuif kunnen volgen.


Veel succes met de challenges en geniet ervan!

#Staysafe

Op FeestInJeKot lees je hoe JIJ aan de slag kan gaan.


Start alvast met het bekijken van de oproep van Marijn Devalck waarin hij jullie, de lentekinderen en feestelingen ,uitnodigt voor ‘feest in je kot’


Feest in je kot is het resultaat van een samenwerking tussen deMens.nu, Humanistisch Verbond, Hujo, RIKZ.Z, Fakkeltjes, Samenspel en heel wat enthousiaste leerkrachten niet-confessionele zedenleer en vrijwilligersLaatste maal bijgewerkt : 20 april  2020 - Alle rechten voorbehouden aan HV-OVM Avelgem

HV Ouders Avelgem

Achterhoek 17

8580 Avelgem

info[at]ovm-avelgem.be